WSSE Kielce

Font Size

Cpanell
Jesteś tutaj: Start Komunikaty ŚPWIS

Komunikaty ŚPWIS

Q&A Żywnośc i koronawirus

20200514 01Informacje Głównego Inspektora Sanitarnego „Q&A dotyczące żywności i koronawirusa – aktualizacja 11.05.2020 r."

Czytaj więcej...

Wytyczne dla hoteli, bibliotek, centrum handlowych, sklepów meblowych i budowlanych oraz gabinetów rehabilitacyjnych

Wytyczne mające na celu „odmrożenie gospodarki" i pomoc we wdrażaniu procedur zapewniających bezpieczeństwo zdrowotne przez przedsiębiorców w stanie epidemii: https://www.gov.pl/web/rozwoj/wytyczne-dla-branz

Czytaj więcej...

Zagrożenie COVID-19 – informacja dla producentów żywności i podmiotów wprowadzających żywność do obrotu

Aktualne publikacje i zalecenia dla podmiotów prowadzących przedsiębiorstwa spożywcze zawierające wytyczne dotyczące postępowania w związku z zagrożeniem COVID-19

Czytaj więcej...

Informacja - udostępnianie przedsiębiorcy telekomunikacyjnemu danych adresowych dot. lokali mieszkalnych oraz gospodarstw domowych, w których przebywają osoby na kwarantannie lub w izolacji

Informacja Świętokrzyskiego Państwowego Wojewódzkiego Inspektora Sanitarnego dla przedsiębiorców telekomunikacyjnych w sprawie udostępniania przedsiębiorcy telekomunikacyjnemu danych adresowych dotyczących lokali mieszkalnych oraz gospodarstw domowych, w których przebywają osoby na kwarantannie lub w izolacji

Czytaj więcej...

Informacja ŚPWIS do zarządców spółdzielni mieszkaniowych w sprawie przeprowadzenia niezbędnych interwencji czy napraw przez konserwatorów w lokalach mieszkalnych, w których przebywają osoby na kwarantannie lub w izolacji

Informacja ŚPWIS do zarządców spółdzielni mieszkaniowych w sprawie przeprowadzenia niezbędnych interwencji czy napraw przez konserwatorów w lokalach mieszkalnych, w których przebywają osoby na kwarantannie lub w izolacji

Czytaj więcej...

Informacja dot. mycia i dezynfekcji instalacji wentylacyjnej i klimatyzacyjnej w obiektach użyteczności publicznej

Informacja ŚPWIS dotycząca mycia i dezynfekcji instalacji wentylacyjnej i klimatyzacyjnej w obiektach użyteczności publicznej w związku z rozprzestrzenianiem się COVID-19 opracowana na podstawie opinii NIZP-PZH.

Czytaj więcej...

Informacja dotycząca jednostek organizacyjnych pomocy społecznej

INFORMACJA ŚPWIS dotycząca jednostek organizacyjnych pomocy społecznej opracowana na podstawie informacji Głównego Inspektora Sanitarnego

Czytaj więcej...

Możliwości zagrożenia przenoszenia się koronawirusa SARS-CoV-2 poprzez systemy wodociągowe

Informacja ŚPWIS dotycząca możliwości zagrożenia przenoszenia się koronawirusa SARS-CoV-2 poprzez systemy wodociągowe opracowana na podstawie wytycznych WHO i opinii NIZP-PZH.

Czytaj więcej...

Ostrzeżenie przed ofertami dotyczącymi „przeciwwirusowych” produktów spożywczych

20200330 03Na stronie internetowej Głównego Inspektora Sanitarnego w zakładce aktualności zostało zamieszczone ostrzeżenie przed ofertami dotyczącymi „przeciwwirusowych” produktów spożywczych...

Czytaj więcej...

Więcej artykułów…

Jesteś tutaj: Start Komunikaty ŚPWIS