WSSE Kielce

Font Size

Cpanell
Jesteś tutaj: Start Żywność Komunikaty

Komunikaty

Komunikaty - Żywność i Żywienie

Tytuł Data stworzenia
Ostrzeżenie publiczne: wycofanie krojonych pomidorów - możliwość wystąpienia ciała obcego (plastikowych elementów) 09-08-2018
Nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych 07-08-2018
Ostrzeżenie: wycofanie mrożonych warzyw z uwagi na stwierdzenie bakterii Listeria monocytogenes 31-07-2018
Dyżury grzyboznawców 27-07-2018
Ostrzeżenie: wycofanie wody w związku z obecnością bakterii z grupy coli w wodzie ,,Józefowianka” oraz ,,Świętokrzyska” 26-07-2018
Ostrzeżenie: dobrowolne wycofanie twarogu sernikowego wzwiązku ze stwierdzeniem bakterii Listeria monocytogenes 24-07-2018
Komunikat: dobrowolne wycofanie mrożonych warzyw z uwagi na potencjalne ryzyko występowania w nich bakterii 17-07-2018
Ostrzeżenie publiczne: bakteria Salmonella w jajach spożywczych 13-07-2018
Ostrzeżenie publiczne: warzywa mrożone 11-07-2018
Ostrzeżenie publiczne: bakteria Listeria monocytogenes w kiełbasie śląskiej z szynki ekstra 04-07-2018
27 czerwca - Dzień Walki z Cukrzycą 19-06-2018
Ostrzeżenie publiczne: obecność pozostałości antybiotyku w jajach klasy A 18-06-2018
Ostrzeżenie publiczne: bakterie Listeria monocytogenes w parówkach z szynki 15-06-2018
Ostrzeżenie publiczne nr 2 dot. możliwości zanieczyszczenia produktu pn. „Piwo Stella Artois Export” 08-06-2018
Czy chcesz uzyskać uprawnienia KLASYFIKATORA GRZYBÓW? ZAPROSZENIE 17-05-2018
Ostrzeżenie publiczne: możliwość zanieczyszczenia produktu pn. „Piwo Stella Artois Export” 20-04-2018
Ostrzeżenie publiczne: bakterie Salmolella Enteritidis na powierzchni skorupek jaj 20-04-2018
Nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych 16-03-2018
Produky mleczne potencjalnie skażone bakterią Salmonelli na polskim rynku 19-01-2018
A po świątecznym łakomstwie …….. czas na lekturę nowych „Norm żywienia dla populacji Polski" 27-12-2017
Jesteś tutaj: Start Żywność Komunikaty