WSSE Kielce

Font Size

Cpanell
Jesteś tutaj: Start Żywność Komunikaty

Komunikaty

Komunikaty - Żywność i Żywienie

Tytuł Data stworzenia
Ostrzeżenie publiczne nr 10 - przekroczenie dopuszczalnego poziomu migracji substancji zdolnych do tworzenia N-nitrozoamin ze smoczków kauczukowych 20-11-2017
Ostrzeżenie publiczne nr 9 dotyczące produktu - „Sol & Mar Kawałki kałamarnicy olbrzymiej, 3x80 g” - „o smaku czosnku” oraz „o smaku paprykowym” 07-11-2017
Ostrzeżenie publiczne - wysoki poziom akryloamidu w ciastkach przeznaczonych dla dzieci Belkorn Biskids 6+ 05-10-2017
Zanieczyszczenie produktów drobiowych fipronilem - działania podejmowane w Polsce cz.2 09-09-2017
Zanieczyszczenie produktów drobiowych fipronilem - działania podejmowane w Polsce 08-09-2017
Ostrzeżenie publiczne nr 7 dotyczące bardzo wysokiego poziomu ołowiu i wysokiego poziomu rtęci w środku spożywczym „KLIN-KLER” Capsules 31-08-2017
Informacja dotycząca skażenia drobiu i produktów pochodnych fipronilem 29-08-2017
Komunikat dotyczący obecności fipronilu w mięsie drobiowym i czynności podejmowanych przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej 23-08-2017
Powrót do szkoły, czyli co Twoje dziecko może zjeść w szkole 02-08-2017
Dyżury grzyboznawców 24-07-2017
Ostrzeżenie publiczne nr 6 dot. wysokiego poziomu akryloamidu w ciastkach przeznaczonych dla dzieci Belkorn Biskids 6+ 19-07-2017
Ostrzeżenie publiczne nr 5 dotyczące przekroczenia dopuszczalnego poziomu pestycydów w brokułach mrożonych 11-07-2017
Nabór kandydatów na kurs grzyboznawczy 27-06-2017
Nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych 14-03-2017
Ostrzeżenie publiczne nr 4 dotyczące obecności bakterii Salmonella enteritidis w jajach 07-12-2016
Ostrzeżenie publiczne nr 3 dotyczące obecności bakterii Salmonella enteritidis w jajach 29-11-2016
Ostrzeżenie publiczne nr 2 dotyczące obecności bakterii Salmonella enteritidis w jajach oznaczonych jako: „Ale jaja kl. M” oraz „Ale jaja kl. L” 08-11-2016
Ostrzeżenie publiczne dotyczące obecności bakterii Salmonella enteritidis w jajach oznaczonych jako: „Ale jaja kl. M” oraz „Ale jaja kl. L” 31-10-2016
Nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych 17-10-2016
Nabór kandydatów na kurs grzyboznawców 10-07-2015
Jesteś tutaj: Start Żywność Komunikaty